Ουπς, κάτι πήγε στραβά. Ελέγξτε τη σύνδεση δικτύου και προσπαθήστε ξανά

elementelementelementelement

Θεοδώρα Δούκα

Αποφοίτησα το 1995 από το τμήμα ψυχολογίας της Φιλοσοφικής σχολής του ΑΠΘ. Συνέχισα μεταπτυχιακές σπουδές στο Καθολικό Πανεπιστήμιο της Λουβαίν του Βελγίου. Ολοκλήρωσα το 1998. Δούλεψα ως ελεύθερος επαγγελματίας από το 2000 και μετά προσφέροντας υπηρεσίες Συμβουλευτικής ενηλίκων​,​ γονέων​,​ ψυχοκοινωνικής υποστήριξης​,​ ψυχοκινητικής παρέμβασης σε παιδιά προσχολικής και πρωτοσχολικής ηλικίας. Έχω εργαστεί σε σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Έχω συνεργαστεί με μονάδες φροντίδας ηλικιωμένων ατόμων. Επίσης είμαι πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια ενηλίκων​,​ με πολλές ώρες διδακτικής εμπειρίας.

Εκπαίδευση

Ψυχολογία από το ΑΠΘ φιλοσοφική σχολή, τμημα ψυχολογίας

1990 από το 1995

Σπουδές προπτυχιακές στην ψυχολογία..

Μεταπτυχιακό στην Ψυχοκινητική εκπαίδευση. από το Καθολικό Πανεπιστήμιο της ΛΟΥΒΑΙΝ

1997 από το 1998

Μεταπτυχιακές σπουδές στην Ψυχοκινητική εκπαίδευση για παιδιά προσχολικής και πρώτης σχολικής ηλικίας.Παρεμβάσεις σε σχολικά πλαίσια για παιδιά τυπικής ανάπτυξης καθώς και παιδιά με αναπηρίες..

Εμπειρία

Ψυχολόγος στο Φιλανθρωπικό σωματείο "Eλπίδα" για παιδιά στο φάσμα του αυτισμού

2003 από το 2008

Παροχή συμβουλευτικής και υποστήριξης στους γονείς των παιδιών του σωματείου. οργάνωση ομάδων υποστήριξης εργαζομένων .Εκπόνηση ψυχοεκπαιδευτικού προφίλ των παιδιών του σωματείου και εφαρμογή ανάλογων παρεμβάσεων. Ανάπτυξη προγραμμάτων κοινωνικοποίησης και ψυχαγωγίας. Διαχείριση κρίσεων των παιδιών με ΔΑΦ..

Ψυχολόγος- ψυχοκινητικός στο Οίκος φροντίδας ηλικιωμένων "Διαμαντίδειος Στέγη"

2007 από το 2020

Ομάδες ηλικιωμένων με στόχο την κοινωνικοποίηση, ψυχαγωγία, ανάπτυξη γνωστικών δεξιοτήτων.Εξατομικευμένες συνεδρίες. Συποστήριξη του συγγενικού πλαισίου και οργάνωση εξόδων κινητοποίησης και ψυχαγωγίας. .

Ψυχολόγος- σύμβουλος στο Σχολεία δεύτερης ευκαιρίας

2018 από το 2020

Ατομικές συναντήσεις, εξατομικευμένες με τους μαθητές του σχολείου. Ομαδικές παρεμβάσεις στην τάξη με ορισμένες πα΄ντα θεματικές..

Ψυχολόγος στο Σχολέια πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης

2021 από το 2022

Συναντήσεις με μαθητές σε ατομικό επίπεδο, με γονική συναίνεση, ομαδικές παρεμβάσεις στην σχολική τάξη με συγκεκριμένες θεματικές, συνεργασία με τους εκπαιδευτικούς, διαδικτυακές συναντήσεις με τους γονείς των μαθητών..

Ψυχολόγος στο Ιδρυμα χρονίων παθήσεων ¨Αγιος Παντελεήμων"

2023 από το 2023

Ατομικές και ομαδικές συναντήσεις- συνεδρίες με στόχο την ψυχολογική υποστήριξη των περιθαλπόμενων. Συνεργασία με τους υπόλοιπους επαγγελματίες υγείας, επικοινωνία με συγγενικά πρόσωπα των περιθαλπόμενων, διεξαγωγή ψυχοκινητικών ασκήσεων..

Εκπαιδεύτρια- ψυχολόγος στο Δημόσια Ιεκ

1999 από το 2023

Εκπαιδεύτρια ενηλίκων σε δημόσια Ιεκ. Διεξαγωγή μαθημάτων ψυχολογίας ή και συναφών αντικειμένων..

Εξειδίκευση και εμπειρία

στρεςανατροφή των παιδιώνανησυχίααπομόνωσηγονεικότηταελλειμματική προσοχή και υπερκινητικότηταεπιθετικότητα στα παιδιάεπιλόχειος κατάθλιψηκατάθλιψηκρίσεις πανικούσυμβουλευτική γονέωνοριοθέτηση στα παιδιά

Περισσότερες πληροφορίες

Αξιολογήσεις ασθενών (0)

    Βοήθεια

    Βοήθεια

    Είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε. Επικοινωνήστε μαζί μας για οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή ανησυχίες.

    info@vivianlab.com
    +30 21 1199 8304