Ουπς, κάτι πήγε στραβά. Ελέγξτε τη σύνδεση δικτύου και προσπαθήστε ξανά

elementelementelementelement

Ειρηνη Τυροπλακη

Είμαι η Ειρήνη Τυροπλάκη. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Αθήνα και κατοικώ μόνιμα σε αυτή. Είμαι επαγγελματίας Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας​,​ Συνθετικής Κατεύθυνσης​,​ απόφοιτος του Ευρωπαϊκού Ινστιτούτου Συμβουλευτικής & Ψυχοθεραπείας - EICP και αποτελώ μέλος της Ελληνικής Εταιρίας Συμβουλευτικής. Επιπλέον έχω ειδικευτεί στη Θεραπεία Ζεύγους και Οικογένειας​,​ στη Γνωστική Συμπεριφορική (CBT) θεραπεία​,​ στη Θεραπεία Τραύματος και στη Θετική Ψυχολογία. Είμαι τελειόφοιτη του Πανεπιστημίου MARCONI (Ιταλίας) στο τμήμα Ψυχολογίας (2022 -2025) Δεν ήταν πάντα η Συμβουλευτική το κυρίως επάγγελμά μου αλλά ήταν όμως το πάθος μου και ένα ανεκπλήρωτο όνειρο. Όταν αποφάσισα να δουλέψω με τον εαυτό μου και έκανα το βήμα να με φροντίσω συνειδητοποίησα ότι είναι ότι πιο όμορφο μπορεί να κάνει κάποιος για να μπορέσει να προχωρήσει στη ζωή του. Μέσα από αυτή τη διαδρομή αυτογνωσίας και αυτοφροντίδας γνώρισα υπέροχους ανθρώπους που με βοήθησαν να καταλάβω ότι ήταν μονόδρομος η ασχολία μου με τη Συμβουλευτική και τη Ψυχολογία.

Εκπαίδευση

ΣΥΝΘΕΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ από το EICP

2018 από το 2021

.

BSC ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ από το MARCONI UNIVERSITY

2021 από το 2024

.

ΣΥΝΘΕΤΙΚΗ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑ από το EICP

2021 από το 2024

.

ΨΥΧΟΤΡΑΥΜΑΤΟΛΟΓΙΑ από το EICP

2023 από το 2024

.

Εμπειρία

Ψυχολόγος - Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας στο Ιδιωτικό Γραφείο

2020 από το

Πιστεύω και προσφέρω την παροχή ενός ασφαλούς και εμπιστευτικού περιβάλλοντος για όλους τους θεραπευόμενους μου. Η εκτίμηση, η ειλικρίνεια και ο σεβασμός ως προς το άτομο αποτελούν έννοιες με τις οποίες προσπαθώ να πορεύομαι στη δουλειά μου. Σαν άτομο είμαι αρκετά αφοσιωμένη στην πελατεία μου για να παρέχω την υψηλότερη ποιότητα φροντίδας που αξίζει να έχει κάθε άτομο. Σε συνεργασία πάντα με τον θεραπευόμενο καθορίζουμε τους στόχους και βάσει αυτών προσπαθούμε να δημιουργήσουμε ένα προσαρμοσμένο σχέδιο θεραπείας που να ανταποκρίνεται στις συγκεκριμένες ανάγκες του ατόμου. Παρέχεται τόσο βραχυπρόθεσμη όσο και μακροπρόθεσμη θεραπεία. Στόχος μου είναι να σας βοηθήσω να προσδιορίσετε και να επιτύχετε τους στόχους σας παρέχοντας μια ασφαλή, αυθεντική και υποστηρικτική εξατομικευμένη εμπειρία θεραπείας. Είναι τόσο υπέροχο που κάνετε το επόμενο βήμα προς την αλλαγή για να βελτιώσετε την ευημερία και την ψυχική σας υγεία. Θα ήταν μεγάλη τιμή να συνεργαστούμε. Εθελοντισμός 2020 - Prolepsis – Πρόγραμμα Φιλία για κάθε ηλικία (Στο πλαίσιο του προγράμματος Φιλία σε κάθε Ηλικία, λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή φιλίας για άτομα Τρίτης Ηλικίας που αισθάνονται μοναξιά. Η γραμμή παρέχει επικοινωνία σε ασφαλές περιβάλλον με κατάλληλα εκπαιδευμένους συνεργάτες του προγράμματος) 2022 - Μίλα μου - Πλατφόρμα που φέρνει σε επαφή άτομα που χρειάζονται ψυχολογική στήριξη με εθελοντές ψυχολόγους και συμβούλους ψυχικής υγείας που επιθυμούν να βοηθήσουν ανιδιοτελώς..

Βιογραφικό και σπουδές

No PDF file specified.

Εξειδίκευση και εμπειρία

ανησυχίαΑυτοφροντίδαγνωστική συμπεριφοριστική θεραπείαγονεικότηταδιαζύγιο και σχέσειςκρίσεις πανικούεφηβείασύμβουλος ζευγαριώνθυμόςκατάθλιψηπένθοςπρογεννετική συμβουλευτικήσυμβουλευτική γονέωνσύμβουλος ζευγαριώνσχολικός εκφοβισμόςCBTWork-Life Balanceεπιλόχειος κατάθλιψη

Περισσότερες πληροφορίες

Αξιολογήσεις ασθενών (0)

    Βοήθεια

    Βοήθεια

    Είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε. Επικοινωνήστε μαζί μας για οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή ανησυχίες.

    info@vivianlab.com
    +30 21 1199 8304